En gammeldags bilforhandler på nye flasker

Ved du hvad? Vi har altid undret os over, hvorfor bilforhandlere bruger aldeles mange penge på en stor forkromet udstillingshal, dyre it-systemer og legerum. Bilen er den samme uanset, hvordan du pakker den ind. Hos os har vi valgt at gøre det på en anden måde. Og det mener vi faktisk at vores kunder er bedst tjent med.

 

Vi har skåret alle unødvendige omkostninger fra. Vi har et lille uformelt kontor i Frederikssund, og en parkeringsplads. Vi kan garantere prismatch på alle vores gode nyere brugte biler. Til trods for at vi faktisk sørger for at bilen er i tiptop stand og klargjort, når vi sætter den til salg.

 

Derudover holder vi åbent efter aftale. På weekender, morgener og aftener. Vi kører også gerne en tur hjem til kunden med en prøvebil.  Vi er slet og ret skabt til at passe ind i vores kunders kalender.

Vores biler

Vi har ikke mange biler, men vi har gode biler. Gerne nyere brugte biler, der er velplejede, som typisk er 2-3 år gamle med under 100.000 km på vejene. Vi spænder bredt i typer af biler. Vi har til den lille familie, Teenagerens første bil, og til hr og fru Jensen.

 

Når vi indkøber bilerne, er vi meget nøjsomme. Vi køber som nævnt kun gode biler vi ved vores kunder bliver glade for. Når vi så modtager bilen, bliver alle fejl og mangler udredt. Hvis det bliver nødvendigt, kan vi give den nye måtter og fælge. Dernæst sender vi den til klargøring, hvor den bliver fuldstændig rengjort og poleret. Når bilen er færdig, kommer den til at stå som ny.

Om os

Jeppesen Biler er en rigtig familie virksomhed, der startede sommeren 2019. Vi valgte at starte Jeppesen biler sammen fordi vi kompletterede hinanden rigtig godt, og havde lysten til at starte en anderledes forretning, der gjorde op med den gængse måde at tænke bilforretning på. Resultatet blev en fleksibel og mere digital bilforretning.

 

Vi har begge erfaring fra bilbranchen (den ene mere end den anden). Torben Jeppesen er mere bilforhandler i traditionel forstand med over 30 års erfaring fra branchen. Kasper er stærk på den nye digitale verden. Det vigtigste for os begge er den tætte personlige relation med kunden.

 

Vi ses.

Torben Jeppesen

Indehaver

40 11 61 67

Kasper Hjorth

Sælger/søn

28 25 65 80