DSC_0147

Brugte biler til salg i Frederikssund

Vi har omkring 25 nyere brugte biler til salg på kocksvej 38 i Frederikssund. Du er altid velkommen til at kigge ned og sige hej. Vores butik er meget uformel, men bilerne fejler intet. Dem har vi nøje udvalgt. Biler man bliver glade for.

Vores forretning er lidt anderledes end den vanlige bilforretning. Vi er en digital bilforhandler.  Vi har ikke noget fint udstillingsvindue. Det har vi sparet væk. Vi mener at kunderne kun skal betale for bilen. Derfor kan vi oftest sælge bilen til en lavere pris end andre.

Derudover holder vi åben efter aftale. Uanset dag på ugen, og (næsten) tidspunkt på døgnet. Vi fremviser også gerne bilerne hos kunden, og selvfølgelig hos os selv. Men vi kører gerne ud. Det er rigtig mange af vores kunder glade for.

Vi har de fleste slags brugte biler i Frederikssund

Vi kan dække de fleste behov. Vi har både små og store biler. Stationcar og Kassebiler. VI gør os ikke så meget i luksusbiler. Det passer ikke til os. Men vi gør os heller ikke i meget gamle biler. Oftest vil vores biler være 2-3 år gamle. Godt med udstyr. Velplejede og kører godt.

Du kan se vores brugte biler her selvom de står i Frederikssund.

Vi hjælper dig gerne af med din brugte bil

Har du en bil du gerne vil af med? Vi køber gerne. Din bil kan også indgå i en ny handel. Ring til os, og så får vi os en god snak.